#Pedoverhoor

Het #Pedoverhoor (link) is een terecht onderzoek maar het is gekaapt door een ‘carnaval des idiots’. Tot nu toe werd vooral bekend dat het draait om een hedonistische uitwas binnen de homoscene. Homo’s moeten excuses aanbieden voor deze inktzwarte bladzijde uit de homoscene.

1) Terecht onderzoek. Het gaat om een aanklacht van een vroegere jongensprostituee (vanaf 15 jaar) tegen de staat. Zijn klacht: Waarom heeft u, de staat, mij niet uit dat circuit gehaald terwijl u heeft gezien dat ik daar als minderjarige in terecht was gekomen. Mijns inziens een meer dan terechte vraag.

2) Gekaapt door fruitcakes. In de rechtszaal komt een parade aan getuigen voorbij die zonder bewijzen allerlei verbanden schetsen en personen impliceren. Het gebrek aan bewijs is stuitend. Wat een malloten om de hele wereld er bij te halen en doodleuk dan verontwaardigd zijn dat mainstream media in het complot zitten. Heel terecht dat de media terughoudend is in publicaties over het ‘carnaval des idiots’.

3) De homowereld houdt zijn adem in. Het beeld dat politie en jongerenwerkers tijdens de zitting schetsen is die van  jongensprostitutie van 16 jaar en ouder met enkele jongere jongens daartussen. Dat is een illegale  wereld want prostitutie mag pas vanaf 18 jaar. Maar…hallo…dat is geen pedofilie, dat is homoseksualiteit. Waar is de homoscene die zijn afschuw hierover uitspreekt? Het is oorverdovend stil. Ik hoor ze denken: schuif het maar op het conto van pedofielen, dan raakt het ons niet. Zo mogen pedofielen de verontwaardiging en symbolische klappen in ontvangst nemen voor een stel laffe homo’s die zich ernstig hebben misdragen in de jaren ’70 en ’80. Ik roep homo’s op, neem stelling en zeg: “Dit is een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van de homoscene. Dit spijt ons zeer.”

Geef uw reactie | Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.